Καθημερινά: 09:00-21:00 — Σάββατο: 10:00-18:00

Laser αποτριχωση

Βελούδινο και υγιές δέρμα
τώρα και για πάντα

 • Απολαύστε βελούδινο δέρμα

  Το λέιζερ Αλεξανδρίτη καταστρέφει την τρίχα στη ρίζα της, αναστέλλοντας έτσι την επανέκφυσή της. Σε αντίθεση με τα ξυραφάκια, τα κεριά, τις κρέμες και τις οικιακές συσκευές αποτρίχωσης, το λέιζερ Αλεξανδρίτη εξασφαλίζει ένα μεταξένιο δέρμα που δεν «αγκιστρώνει» όποιον θέλει να το χαϊδέψει.

 • Αισθανθείτε περιποιημένοι/ες & έτοιμοι/ες για όλα

  Με την αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη, ξεγνοιάζετε μια για πάντα από τις «ανεπιθύμητες» τρίχες και μπορείτε να προγραμματίζετε τις σημαντικές συναντήσεις ή τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις σας χωρίς να δεσμεύεστε από την τριχοφυΐα σας.

 • Απελευθερωθείτε από τα περιττά ρούχα

  Με την αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη, κερδίζετε την ελευθερία να ανοίγετε την ντουλάπα σας και να φοράτε όποιο ρούχο σας αρέσει, χωρίς να περιορίζεστε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

 • Ξεγνοιάστε από τη θυλακίτιδα

  Η αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη αντιμετωπίζει το πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας στη ρίζα του, σε αντίθεση με τις κοινές μεθόδους αποτρίχωσης που ξεριζώνουν ή αφαιρούν άτσαλα τις τρίχες, αφήνοντάς τους περιθώριο να αρχίσουν να αναπτύσσονται μέσα στο δέρμα και να γίνουν εστία μολύνσεων.

 • Ξεχάστε αμυχές, εξανθήματα & τραυματισμούς

  Με την αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη, απολαμβάνετε ένα πιο καθαρό, ήρεμο και καθόλου ταλαιπωρημένο δέρμα.

 • Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα, μακροπρόθεσμα

  Καθώς προσφέρει αποτελέσματα που διαρκούν στον χρόνο, η αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη σας συμφέρει οικονομικά και σας γλιτώνει πολύτιμο χρόνο, αυτόν που θα αφιερώνατε σε βάθος χρόνου στις επανειλημμένες περιποιήσεις με ξυραφάκια, κεριά και κρέμες αποτρίχωσης.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

GET SOCIAL

mylaserclinic facebook mylaserclinic YouTube mylaserclinic Twitter mylaserclinic LinkedIn mylaserclinic Instagram
Dr. Tzermias - 20 years of contribution