Καθημερινά: 09:00-21:00 — Σάββατο: 10:00-18:00

My Laser Clinic

Όροι Χρήσης

PRIVACY POLICY-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Όνομα και Στοιχεία Επαφής Υπευθύνου σύμφωνα με τη Νομοθεσία GDPR:
Δερματολογικό Ιατρείο IQ ΙΙΙ ΕΠΕ
Βασιλίσσης Σοφίας αρ. 49
10676 Αθήνα
Τηλέφωνο: 210-7242600

Η ασφάλεια και Προστασία των Προσωπικών σας Δεδομένων

H εταιρεία ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ IQ Ι.Ι.Ι. ΕΠΕ (εφεξής «Η Εταιρεία») θεωρεί ως πρώτιστο καθήκον τον σεβασμό προς τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα και έχει ως προτεραιότητα την ασφάλεια και την προστασία των δικών σας προσωπικών δεδομένων. Δεσμευόμαστε ότι θα προστατεύουμε το δικαιώμα σας στην ιδιωτικότητας και θα διασφαλίσουμε ότι όλες οι πληροφορίες που επιλέγετε να μας παρέχετε κατά την επίσκεψή σας στην παρούσα ιστοσελίδα της Εταιρείας συλλέγεται και χρησιμοποιείται σε πλήρη συμμόρφωση προς τον Κανονισμό (EE) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Το παρόν κείμενο εμπεριέχει την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της Εταιρείας και παρέχει σε κάθε πρόσωπο που ενδιαφέρεται να λάβει ιατρικές υπηρεσίες από την Εταιρεία, καθώς και σε κάθε επισκέπτη/χρήστη της ιστοσελίδας της Εταιρείας τις απαραίτητες πληροφορίες για τους τρόπους με τους οποίους η Εταιρεία συμμορφώνεται με τη νομοθεσία της Ευρωπαικής Ένωσης για τη διαχείριση και προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο σημείωμα αυτό από το κάτω μέρος κάθε σελίδας της παρούσας ιστοσελίδας κάνοντας κλικ στο κατάλληλο link. Οποιες αλλαγές συμβούν θα δημοσιεύονται σε αυτή την ενότητα.

Ποιος είναι ο σκοπός της παρούσας Πολιτικής;

Η παρούσα Πολιτική έχει σκοπό να πληροφορήσει για τον τρόπο με τον οποίο τα προσωπικά δεδομένα των προσώπων που λαμβάνουν υπηρεσίες της Εταιρείας συλλέγονται, αποθηκεύονται, χρησιμοποιούνται και διαβιβάζονται, τα μέτρα ασφάλειας που λαμβάνει η Εταιρεία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, τους λόγους και το χρονικό διάστημα που αυτά αποθηκεύονται, αλλά και για το είδος των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται. Αφορά δε, κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε προσωπικά δεδομένα ή σε σύνολα προσωπικών δεδομένων, όπως η συλλογή, η καταχώριση, η οργάνωση, η διάρθρωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή ή η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η κοινολόγηση με διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή. Η Εταιρεία διατηρεί μονομερώς το δικαίωμα να επικαιροποιεί, τροποποιεί, προσθέτει, μεταβάλλει τις υπηρεσίες της και την παρούσα Πολιτική, ανά διαστήματα, οποτεδήποτε κρίνει τούτο αναγκαίο, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, πάντα εντός του εκάστοτε ισχύοντος νομικού πλαισίου και σύμφωνα με τυχόν μεταβολές στην κείμενη νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η Εταιρεία ενθαρρύνει κάθε ενδιαφερόμενο να ελέγχει την παρούσα Πολιτική ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να ενημερώνεται για τις αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί.

Τί είναι τα προσωπικά δεδομένα;

Προσωπικά δεδομένα είναι κάθε πληροφορία που αφορά συγκεκριμένο φυσικό πρόσωπο ή πρόσωπο η ταυτότητα του οποίου μπορεί να εξακριβωθεί (πχ όνομα, αριθμός ταυτότητας, διεύθυνση κτλ). Τα δεδομένα που αφορούν την υγεία (σωματική ή ψυχική κατάσταση, λήψη ιατρικών υπηρεσιών κ.α.) συμπεριλαμβάνονται στον γενικό όρο προσωπικά δεδομένα αλλά αποτελούν ειδική κατηγορία δεδομένων. Η Εταιρεία δε θα επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Ωστόσο, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα, σε εξαιρετικές περιπτώσεις να επεξεργαστεί τα προσωπικά σας στοιχεία στο μέτρο που επιτρέπεται ή απαιτείται από το νόμο, ή/ και από δικαστικές αποφάσεις ή εισαγγελικές παραγγελίες/διατάξεις.

Με ποιον τρόπο συλλέγονται τα προσωπικά δεδομένα;

Τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται με τους εξής τρόπους:

(α) μας τα παρέχετε εσείς όταν η Εταιρεία παρέχει ιατρικές υπηρεσίες σε εσάς ή σε άτομο που συνοδεύετε, όταν απευθυνθείτε σε εμάς προκειμένου να λάβετε εσείς ή κάποιος τρίτος ιατρικές υπηρεσίες, όταν υποβάλλετε αίτηση εργασίας στην Εταιρεία, όταν συμπληρώνετε ηλεκτρονικές φόρμες ή αποστέλλετε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (“e-mail”), με σκοπό να πληροφορηθείτε ή να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στην παρούσα ιστοσελίδα.
(β) αυτόματα μέσω του προγράμματος περιήγησης (“browser”) ή της κινητής συσκευής που χρησιμοποιείτε για την πρόσβασή σας στην Ιστοσελίδα.
(γ) μας τα παρέχει κάποιος τρίτος συνεργάτης μας αφού έχετε δώσει τη συναίνεσή σας (π.χ. ασφαλιστική εταιρεία).
Σε περιπτώσεις όπου απαιτείται η συγκατάθεσή σας για τη συλλογή των προσωπικών σας δεδομένων, όπως για τη λήψη ενημερωτικού δελτίου (“newsletter”) σε τακτική βάση, αυτή ζητείται ρητώς από εσάς και έχετε δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να την αποσύρετε.

Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγονται?

Συνοπτικά, τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται και υφίστανται περαιτέρω επεξεργασία περιλαμβάνουν:

Πέραν των ανωτέρω δεδομένων που παρέχετε στον Όμιλο, ενδέχεται να συλλέγονται τεχνικές πληροφορίες που αποτελούν προσωπικά δεδομένα, όπως για παράδειγμα η διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου (“Ιnternet Ρrotocol address”) της συσκευής σας [π.χ. ηλεκτρονικός υπολογιστής, φορητός υπολογιστής (“laptop”), υπολογιστής ταμπλέτα (“tablet”), έξυπνο κινητότηλέφωνο (“smartphone”)]. Οι τεχνικές αυτές πληροφορίες χρησιμοποιούνται για την ομαλή λειτουργία και απόδοση των ιστοσελίδων και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών, και δεν αποθηκεύονται μόνιμα στις υποδομές της Εταιρείας. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στις ιστοσελίδες της Εταιρείας (“cookies” κ.α.) παρατίθενται στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Εταιρείας.

Από ποιες αρχές διέπεται η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων από την Εταιρεία;

Η Εταιρεία επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με τρόπο θεμιτό και νόμιμο για σαφώς καθορισμένους σκοπούς που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική. Τα προσωπικά σας δεδομένα που επεξεργάζεται η Εταιρεία περιορίζονται στα απολύτως απαραίτητα για την επίτευξη των σκοπών αυτών, είναι ακριβή και επίκαιρα, τηρούνται για χρονικό διάστημα που καθορίζεται από τους σκοπούς της επεξεργασίας, προστατεύονται από επαρκή μέτρα ασφαλείας και δεν διαβιβάζονται σε χώρες που δεν εξασφαλίζουν ικανοποιητικό επίπεδο προστασίας.

Ποιος συλλέγει τα προσωπικά δεδομένα και για ποιον σκοπό? Διαβιβάζονται σε τρίτους;

Τα προσωπικά δεδομένα συλλέγονται και υφίστανται επεξεργασία από τους εξουσιοδοτημένους ανά υπηρεσία υπαλλήλους της Εταιρείας, για τους σκοπούς και μόνο της παροχής της εκάστοτε υπηρεσίας. Διαβιβάζονται δε, μόνο σε εξουσιοδοτημένα τρίτα μέρη που δεσμεύονται στην τήρηση εμπιστευτικότητας, όταν αυτά απαιτείται να έχουν πρόσβαση στο πλαίσιο παροχής των εν λόγω υπηρεσιών (π.χ. ιατροί για σκοπούς διάγνωσης).

Μετά από εντολή σας, τα προσωπικά σας δεδομένα δύνανται να διαβιβαστούν σε τρίτους (π.χ. άλλο ιατρό της επιλογής σας) / συνεργαζόμενες με την Εταιρεία επιχειρήσεις (π.χ. ασφαλιστικές εταιρίες στις οποίες έχετε συμβληθεί).

Η Εταιρεία δεσμεύεται ότι δεν θα εμπορευθεί τα προσωπικά σας δεδομένα διαθέτοντάς τα προς πώληση/ενοικίαση δίνοντάς τα/ μεταφέροντας /δημοσιοποιώντας ή κοινοποιώντας τα σε τρίτους ή να τα χρησιμοποιήσει με άλλον τρόπο και για άλλους σκοπούς που δύνανται να διακινδυνεύσουν την ιδιωτικότητα, τα δικαιώματα ή τις ελευθερίες σας, εκτός αν επιβάλλεται από το νόμο, δικαστική απόφαση/εντολή, διοικητική πράξη ή αν αποτελεί συμβατική υποχρέωση απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία των Ιστοσελίδων της Εταιρείας και την πραγματοποίηση των λειτουργιών τους. Ενδέχεται τα προσωπικά δεδομένα να διαβιβαστούν σε συνεργάτες, ή σε τρίτους, συμμορφούμενους με τους όρους της παρούσας Πολιτικής και δεσμευόμενους στην τήρηση εμπιστευτικότητας, οι οποίοι ενεργούν εκ μέρους της Εταιρείας για περαιτέρω επεξεργασία με σκοπό την παροχή υπηρεσιών, την αξιολόγηση και την βελτίωση της λειτουργικότητας της ιστοσελίδας, σκοπούς μάρκετινγκ, διαχείρισης δεδομένων και τεχνικής υποστήριξης, μόνο, αφότου ενημερωθεί ο χρήστης εκ των προτέρων και ληφθεί η συγκατάθεσή του.Οι εν λόγω τρίτοι έχουν δεσμευτεί συμβατικά με την Εταιρεία, ότι θα χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά δεδομένα μόνο για τους παραπάνω λόγους, και δεν θα διαβιβάσουν τις προσωπικές πληροφορίες σε τρίτα μέρη, καθώς και δεν θα τις κοινοποιήσουν σε τρίτους εκτός αν το επιβάλλει ο νόμος.

Για πόσο χρόνο τηρούνται τα προσωπικά μου δεδομένα;

Τα προσωπικά σας δεδομένα τηρούνται για όσο χρόνο απαιτείται από τη φύση της παρεχόμενης από την Εταιρεία υπηρεσίας που οι ίδιοι έχετε επιλέξει και επιπρόσθετα, για όσο χρόνο καθορίζει η σχετική νομοθεσία.

Ποια είναι τα δικαιώματά μου; Τι μπορώ να κάνω αν έχω κάποιο θέμα με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων;

Έχετε δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να μας ρωτήσετε ποια είναι τα προσωπικά σας δεδομένα τα οποία επεξεργαζόμαστε, για ποιους σκοπούς το κάνουμε, αν τα δίνουμε σε τρίτους και σε ποιους, καθώς και άλλες σχετικές πληροφορίες. Επίσης, έχετε το δικαίωμα να λάβετε δωρεάν αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων μετά από αίτησή σας.

Άλλα δικαιώματα τα οποία έχετε βάσει της σχετικής νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων περιλαμβάνουν το δικαίωμα να αιτηθείτε την επικαιροποίηση ή/ και διόρθωση των δεδομένων σας, την παύση ή/και περιορισμό της επεξεργασίας τους και τη διαγραφή τους από τα συστήματα της Εταιρείας, εφόσον δεν υπάρχει άλλη εκ του νόμου υποχρέωση διατήρησής τους. Επίσης διατηρείτε το δικαίωμα φορητότητας ή/και εναντίωσης στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας. Ειδικότερα, αναφορικά με την υπηρεσία λήψης ενημερωτικού δελτίου (“newsletter”), υπάρχει η δυνατότητα απεγγραφής (“unsubscribe”) ακολουθώντας τις οδηγίες που περιλαμβάνονται σε κάθε ενημερωτικό δελτίο (“newsletter”), ώστε να σταματήσει η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που σχετίζονται με την υπηρεσία αυτή.Μπορείτε να ασκήσετε όλα τα ως άνω δικαιώματά σας υποβάλλοντας εγγράφως σχετική αίτηση στη διεύθυνση dpo@iqdermatology.com.

Για οποιοδήποτε θέμα έχετε σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα ή/ και για διευκρινήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (“Data Protection Officer”) της Εταιρείας μέσω e-mail, στη διεύθυνση dpo@iqdermatology.com είτε μέσω τηλεομοιοτυπίας (φαξ) στο 210-6108126. Σε κάθε περίπτωση, έχετε το δικαίωμα να απευθύνεστε στην αρμόδια Αρχή για την Προστασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ, www.dpa.gr) ή/και να ασκείτε δικαστική προσφυγή. Κάθε αίτημα που υποβάλλεται θα πρέπει να συνοδεύεται από τα κατάλληλα αποδεικτικά στοιχεία ταυτοποίησης και να παρέχονται οι απαιτούμενες πληροφορίες (π.χ. ταδεδομένα που χρειάζονται διόρθωση), όπως περιγράφονται στους όρους χρήσης της εκάστοτε υπηρεσίας. H Εταιρεία μπορεί να ζητήσει την παροχή πρόσθετων πληροφοριών αναγκαίων για την επιβεβαίωση της ταυτότητάς σας.

H Εταιρεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα αιτήματά σας να απαντηθούν χωρίς καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση εντός μηνός από την παραλαβή τους. Η εν λόγω προθεσμία μπορεί να παραταθεί κατά δύο (2) ακόμη μήνες, εφόσον απαιτείται, λαμβανομένων υπόψη της πολυπλοκότητας του αιτήματος και του αριθμού των αιτημάτων. Για την εν λόγω παράταση καθώς και για τους λόγους της καθυστέρησης θα ενημερώνεστε εντός μηνός από την παραλαβή του αιτήματος από την Εταιρεία. Εάν υποβάλλετε το αίτημα με ηλεκτρονικά μέσα, η απάντηση θα σας παρέχεται, εάν είναι δυνατόν, με ηλεκτρονικά μέσα, εκτός αν ζητήσετε κάτι διαφορετικό (πχ έγγραφη επιστολή).

Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να απευθύνεστε στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων της Εταιρείας, στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ) ή/ και να ασκείτε δικαστική προσφυγή, εφόσον θεωρείτε ότι τα ανωτέρω δικαιώματά σας παραβιάστηκαν.

Είναι ασφαλή τα δεδομένα μου;

Η Εταιρεία θεωρεί άκρως σημαντική την ιδιωτικότητα των προσώπων των οποίων επεξεργάζεται τα προσωπικά τους δεδομένα, είτε πελατών της, είτε εργαζομένων, είτε τρίτων και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία τους, τόσο ως προς την εμπιστευτικότητα/ εχεμύθεια των πληροφοριών, όσο και ως προς την ακεραιότητά τους (να μην αλλοιωθούν, να μην καταστραφούν κατά λάθος κ.λπ.). Στο πλαίσιο αυτό, η Εταιρεία εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Πληροφοριών, το οποίο ακολουθεί τις βέλτιστες πρακτικές διεθνών προτύπων προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Η Εταιρεία λαμβάνει όλα τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα, σχεδιασμένα για την προστασία των πληροφοριών από απώλεια, εσφαλμένη χρήση, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, αποκάλυψη, διαστρέβλωση ή καταστροφή και φροντίζει για τη θεμιτή και νόμιμη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα καθώς και για την ασφαλή τήρησή τους σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις τόσο του ελληνικού όσο και του κοινοτικού και διεθνούς δικαίου σχετικά με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, διαφυλάσσοντας το απόρρητο και την εμπιστευτικότητα οποιασδήποτε πληροφορίας περιέρχεται σε γνώση της. Ειδικότερα, η παρούσα Πολιτική λαμβάνει υπόψη της πλήρως τις διατάξεις και τα άρθρα του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων (“General Data Protection Regulation” – “GDPR”) και καταβάλλει συνεχώς κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συμμόρφωση με αυτόν. Η πρόσβαση στα στοιχεία επικοινωνίας των επισκεπτών/χρηστών των Ιστοσελίδων της Εταιρείας περιορίζεται στα εξουσιοδοτημένα πρόσωπα που δεσμεύονται στην τήρηση εμπιστευτικότητας εργαζομένους, παρόχους υπηρεσιών) και θεωρείται εύλογα ότι χρειάζεται να γνωρίζουν αυτά τα στοιχεία για την παροχή προϊόντων ή υπηρεσιών προς τους επισκέπτες/ χρήστες των Ιστοσελίδων ή για την εκτέλεση της εργασίας τους. Η εταιρεία ρητά απογορεύει εντός των χώρων εργασίας της εταιρείας τη χρήση από το προσωπικό και τους συνεργάτες, φωτογραφικών μηχανών, καμερών βιντεοσκόπησης καθώς επίσης και τη χρήση των λειτουργιών φωτογράφησης και βιντεοσκόπησης των κινητών τηλεφώνων.

Πώς γίνεται η συλλογή και η χρήση των προσωπικών δεδομένων μου στην Ιστοσελίδα;

Η συλλογή των προσωπικών δεδομένων στην παρούσα Ιστοσελίδα της Εταιρείας γίνεται στις ακόλουθες περιπτώσεις:
- Όταν ζητήσετε να πληροφορηθείτε για τις υπηρεσίες υγείας που παρέχονται από την Εταιρεία μέσα από την Ιστοσελίδα.
- Όταν εγγραφείτε και ζητήσετε να λαμβάνετε ηλεκτρονική αλληλογραφία ή αλληλογραφία ανακοινώσεων/ ειδήσεων της Εταιρείας.
- Με την χρήση “Cookies” ή παρόμοιων τεχνολογιών (βλ. κατωτέρω το επόμενο ερώτημα για περισσότερες λεπτομέρειες).
Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται ανά περίπτωση περιλαμβάνουν ενδεικτικά τα εξής:
- Λήψη ενημερωτικού δελτίου (“newsletter”) σε τακτική βάση: διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (“e-mail”).
- Διαχείριση του ιατρικού φακέλου των ασθενών που έχουν λάβει υπηρεσίες υγείας από την Εταιρεία: το σύνολο των προσωπικών δεδομένων που περιλαμβάνεται στον ιατρικό φάκελο, περιλαμβανομένων δεδομένων υγείας, αποτελέσματα ιατρικών εξετάσεων, γνωματεύσεις ιατρών, οικονομικά δεδομένα κ.λπ.
- Καταχώρηση δεδομένων υγείας και λήψη πληροφόρησης: Στοιχεία ιατρικού ιστορικού, στοιχεία επικοινωνίας [διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (“e-mail”), ταχυδρομική διεύθυνση, τηλέφωνο κ.λπ.].
- Υποβολή ερωτημάτων σε σχέση με υπηρεσίες υγείας που συνδέονται με τον Ιατρικότουρισμό: ονοματεπώνυμο, ηλικία, δεδομένα υγείας/ ιατρικό ιστορικό, στοιχεία επικοινωνίας [διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (“e-mail”), ταχυδρομική διεύθυνση, τηλέφωνο κ.λπ.].
- Παρακολούθηση της ομαλής λειτουργίας και βελτίωση της λειτουργικότητας και απόδοσης των ιστοσελίδων: διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου (“Ιnternet Ρrotocoladdress”), μοτίβα περιήγησης στις ιστοσελίδες (“browsing patterns”), πληροφορίες σχετικά με τη χρήση μιας ιστοσελίδας, ιστορικό του προγράμματος περιήγησης (“browser history”), δεδομένα γεωγραφικού προσδιορισμού (“geolocation”), στοιχεία του πρωτοκόλλου HTTP κ.α.

Τα δεδομένα αυτά τηρούνται σε συγκεντρωτική μορφή ώστε να μην είναι εφικτή κατά το δυνατό η ταυτοποίηση των χρηστών.
Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων έχει σκοπό αποκλειστικά και μόνο:

Τι είναι τα Cookies & internet tags;

Τα cookies είναι μικρά αρχεία (bits) κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης (“browser”) του υπολογιστή του επισκέπτη/ χρήστη κατά την περιήγησή του στην Ιστοσελίδα και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή και δεν έχουν πρόσβαση σε κανένα έγγραφο αρχείου στον υπολογιστή. Οι Ιστοσελίδες της Εταιρείας χρησιμοποιούν cookies για τους ακόλουθους σκοπούς:
- Για την ομαλή λειτουργία των Ιστοσελίδων, με την απαιτούμενη ταχύτητα.
- Για την αναγνώριση της συσκευής που χρησιμοποιείτε για την πλοήγησή σας στην Ιστοσελίδα, του προγράμματος περιήγησης (“browser”) ή/ και του λειτουργικού συστήματος που χρησιμοποιείτε, με σκοπό την παροχή εξατομικευμένης εμπειρίας πλοήγησης ή/ και χρήσης των Ιστοσελίδων της Εταιρείας.
- Για την αποθήκευση των ρυθμίσεών σας κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης ή μεταξύ επισκέψεων (όπως για παράδειγμα το όνομα χρήστη που έχετε δηλώσει, την γλώσσα που προτιμάτε ή την χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης), έτσι ώστε να αποφύγετε να πληκτρολογήσετε ξανά ορισμένα δεδομένα.
- Για τη βελτίωση της απόδοσης ή/ και ασφάλειας της Ιστοσελίδας.
- Για την παροχή περιεχομένου βασιζόμενο στα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας.
- Για την ανάλυση του τρόπου με τον οποίο περιηγείστε ή/ και χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα.
Η Εταιρεία ΔΕΝ χρησιμοποιεί cookies στις ακόλουθες περιπτώσεις:
- Για συλλογή προσωπικών δεδομένων χωρίς τη συγκατάθεσή σας.
- Για τη διαβίβαση των δεδομένων σας σε διαφημιστικές εταιρίες.
- Για τη διαβίβαση των δεδομένων σας σε τρίτους, χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

Οι τύποι των cookies που χρησιμοποιούν οι Ιστοσελίδες της Εταιρείας είναι “persistent cookies”και “session cookies”. Επίσης, ορισμένες υπηρεσίες τρίτων που είναι ενεργοποιημένες στις Ιστοσελίδες, όπως “social media buttons”, τοποθετούν δικά τους cookies στον υπολογιστή σας, τον έλεγχο των οποίων δεν έχουν οι διαχειριστές των Ιστοσελίδων της Εταιρείας. Τα session cookies που χρησιμοποιούν οι Ιστοσελίδες της Εταιρείας διαγράφονται μετά το πέρας της περιήγησής σας ή/ και μετά το κλείσιμο του προγράμματος περιήγησης “browser”. Τα persistent cookies παραμένουν στον υπολογιστή ή άλλη συσκευή σας μέχρι να τα σβήσετε ή μέχρι το προκαθορισμένο στο cookie διάστημα. Μπορείτε να ρυθμίσετε τον διακομιστή (browser) που χρησιμοποιείτε κατά τέτοιον τρόπο, έτσι ώστε είτε να σας προειδοποιεί για την χρήση cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες των Ιστοσελίδων, είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη γενική χρήση των cookies αλλά και των μεθόδων αποκλεισμού ή περιορισμού τους, θα βρείτε στις ιστοσελίδες http://cookiepedia.co.uk/all-aboutcookies και http://www.allaboutcookies.org/.

Μπορείτε επίσης να διαγράψετε τα cookies από τον υπολογιστή ή τη συσκευή που χρησιμοποιείτε, οποτεδήποτε θελήσετε. Ωστόσο, επισημαίνεται ότι με την μη αποδοχή των cookies ή κάποιων εξ αυτών, ενδέχεται κάποια από τα χαρακτηριστικά μιας ιστοσελίδας να μην είναι πλήρως διαθέσιμα. Οι Ιστοσελίδες της Εταιρείας χρησιμοποιούν επίσης “internet tags”. Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται ώστε να μετρηθεί η ανταπόκριση των επισκεπτών στις Ιστοσελίδες. Η Εταιρεία διαβεβαιώνει ότι, μέσω των “internet tags” και των cookies, ΔΕΝ συλλέγονται ούτε αναζητούνται προσωπικές, αναγνωρίσιμες πληροφορίες σχετικά με τους επισκέπτες της ιστοσελίδας, όπως ονόματα, διευθύνσεις, ηλεκτρονικές διευθύνσεις ή τηλέφωνα.

Τι εφαρμόζεται στην Ιστοσελίδα της Εταιρείας σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα των παιδιών;

Η Εταιρεία δεσμεύεται ότι δεν θα επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα από επισκέπτες/ χρήστες της Ιστοσελίδας της κάτω των δεκαέξι (16) ετών, χωρίς να έχει εξασφαλίσει προηγουμένως την συγκατάθεση του προσώπου που έχει τη γονική μέριμνα του παιδιού (γονέα ή κηδεμόνα του), μέσω άμεσης επικοινωνίας, εκτός ηλεκτρονικής σύνδεσης ή μέσω διαδικτύου. Η Εταιρεία θα ζητήσει την έμπρακτη απόδειξη της σχέσης του έχοντος τη γονική μέριμνα με το παιδί και εαν αυτό συμβεί, μπορείτε (σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία) να αιτηθείτε να διαγραφούν τα προσωπικά δεδομένα του παιδιού. Η Εταιρεία περαιτέρω δεσμεύεται ότι καμια εκστρατεία ενημέρωσης μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης δεν απευθύνεται σε ανηλίκους (κάτω των 18 ετών).

Τι ισχύει σχετικά με τους συνδέσμους (“links”) σε άλλες ιστοσελίδες ;

Οι Ιστοσελίδες της Εταιρείας ενδέχεται να εμπεριέχουν παραπομπές μέσω υπέρ-συνδέσμων (“hyperlinks”) σε άλλες ιστοσελίδες, για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες των οποίων ουδεμία ευθύνη φέρει η Εταιρεία, ούτε εγγυάται για την διαρκή και ασφαλή προσβασιμότητά τους. Η Εταιρεία σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή υιοθετεί το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των ιστοσελίδων των υπέρ-συνδέσμων ή ότι συνδέεται με αυτές καθ’ οιονδήποτε τρόπο. Για οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα ανακύψει κατά την χρήση των ως άνω ιστοσελίδωναποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο εκάστοτε δικαιούχος της ιστοσελίδας αυτής. Στην περίπτωση των υπέρ-συνδέσμων (“hyperlinks”) προς άλλες ιστοσελίδες, η Εταιρεία δεν ευθύνεται για τους όρους διαχείρισης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων που αυτοί ακολουθούν. Χρησιμοποιούμε τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης για να παρουσιάσουμε το έργο και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω ευρέως χρησιμοποιούμενων και σύγχρονων καναλιών. Η χρήση των κοινωνικών μέσων εκ μέρους της Εταιρείας επισημαίνεται ειδικά στις Ιστοσελίδες μας. Για παράδειγμα, μπορείτε να παρακολουθήσετε ενημερωτικά βίντεο επιστημόνων υγείας που στελεχώνουν τις κλινικές της Εταιρείας μας, τα οποία αναρτούμε στην προσωπική σελίδα μας στο “YouTube” και να ακολουθείτε (από τις Ιστοσελίδες μας) τους συνδέσμους μας στο Twitter και στο LinkedIn.
Η Εταιρεία παροτρύνει θερμά τους χρήστες να συμβουλευτούν την αντίστοιχη πολιτική κάθε τρίτου φορέα (π.χ. εταιρίες παροχής υπηρεσιών αναζήτησης “search engines”,εταιρίες παροχής υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης “social media” όπως Facebook, Linkedin, Twitter κ.λπ.) ώστε να ενημερωθούν για τις πρακτικές που ακολουθούν με σκοπό την προστασία των προσωπικών τους δεδομένων.

Τι είναι η SSL Κωδικοποίηση;

Η παρούσα ιστοσελίδα χρησιμοποιεί SSL κωδικοποίηση για λόγους ασφαλείας και για την προστασία της ασφαλούς μετάδοσης των ευαίσθητων πληροφοριών, όπως τα ερωτήματα που αποστέλλεται στην Εταιρεία με την ιδιότητα του Διαχειριστή της Ιστοσελίδας. Την σύνδεση υπο κωδικοποίηση, μπορείτε να την αναγνωρίσετε, όταν η διεύθυνση στον περιηγητή αλλάζει από “http://” σε ”https://” και εμφανίζεται το σύμβολο της κλειδαριάς στη γραμμή του περιηγητή. Όταν η SSL κωδικοποίηση ενεργοποιείται, τότε η πληροφορία που μας αποστέλλετε δεν ειναι ορατή από τρίτους.

ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ (TERMS OF USE)

1.1 ΓΕΝΙΚΑ

H ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ IQ Ι.Ι.Ι. ΕΠΕ (εφεξής «Η Εταιρεία») είναι δικαιούχος της παρούσας ιστοσελίδας, λειτουργεί και διαχειρίζεται την Ιστοσελίδα υπό τους κάτωθι αναλυτικά περιγραφόμενους όρους χρήσης, καθώς και τις προϋποθέσεις, υπό τις οποίες η Εταιρεία παρέχει στους επισκέπτες/χρήστες τις υπηρεσίες της μέσω της Ιστοσελίδας της, και τους οποίους ο εκάστοτε επισκέπτης/ χρήστης της Ιστοσελίδας και των Υπηρεσιών που παρέχονται μέσω αυτής, παρακαλείται να διαβάσει προσεκτικά και να προβεί σε επίσκεψη/χρήση της Ιστοσελίδας και των υπηρεσιών που παρέχονται μέσω αυτής, μόνον εφόσον τους αποδέχεται πλήρως. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης/ χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους χρήσης της παρούσας, οφείλει να μην κάνει χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας.

1.2 ΕΥΘΥΝΕΣ ΧΡΗΣΤΩΝ

Η χρήση/ επίσκεψη της Ιστοσελίδας προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των περιγραφόμενων με την παρούσα όρων χρήσης. Η πλοήγηση και παραμονή στην ιστοσελίδα, η αρχειοθέτηση/ καταλογογράφηση αυτής συνιστά έμπρακτη αποδοχή και βεβαίωση ότι έχουν αναγνωσθεί οι με την παρούσα περιγραφόμενοι όροι και προϋποθέσεις χρήσης (συμπεριλαμβανομένης της δήλωσης προστασίας προσωπικών δεδομένων). Οι επισκέπτες/ χρήστες της Ιστοσελίδας οφείλουν να συμμορφώνονται με τους κανόνες και τις διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου και τη σχετική νομοθεσία που διέπει τις τηλεπικοινωνίες και να απέχουν από κάθε παράνομη και καταχρηστική συμπεριφορά κατά την επίσκεψη/ χρήση αυτής και σε σχέση με αυτήν. Η επίσκεψη/ χρήση του διαδικτυακού τόπου πρέπει να γίνεται αποκλειστικά για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που να μην περιορίζει ή εμποδίζει την επίσκεψη/ χρήση του από τρίτους. Ο Χρήστης υποχρεούται να χρησιμοποιεί την Ιστοσελίδα σύμφωνα με το νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία σ' αυτόν, να επηρεάσουν ή να θέσουν σε κίνδυνο την παροχή των υπηρεσιών μέσω της Ιστοσελίδας. Ο επισκέπτης/ χρήστης ευθύνεται και αναλαμβάνει να αποκαταστήσει οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στην Εταιρεία ή/και την Ιστοσελίδα από παράνομη ή αθέμιτη ή αντίθετη εν γένει στα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους χρήση της Ιστοσελίδας και των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτής.

1.3 ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Το περιεχόμενο και τα γραφήματα της Ιστοσελίδας καθώς και οι παρεχόμενες υπηρεσίες μέσω αυτής, διατίθενται «ως έχουν» και η Εταιρεία δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή μη, σχετικά με την αρτιότητα, ορθότητα, επικαιρότητα, εμπορικότητα, μη παραβίαση ή καταλληλότητα του περιεχομένου αυτού για οποιαδήποτε χρήση, εφαρμογή ή σκοπό. Η Εταιρεία λαμβάνει κάθε προσήκον και ευλόγως αναμενόμενο μέτρο, έτσι ώστε τα στοιχεία, οι πληροφορίες και το οπτικοακουστικό υλικό που αποτελούν το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας να είναι πλήρη, ακριβή και αξιόπιστα και προορίζονται μονο για πληροφόρηση και ενημέρωση του Επισκέπτη/Χρήστη. Η Εταιρεία δεν δύναται ωστόσο να εγγυηθεί την ορθότητα, πληρότητα, ακρίβεια και αξιοπιστία των ως άνω στοιχείων, καθώς τα κείμενα και τα σχετικά γραφήματα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, δύναται να περιέχουν τεχνικές ανακρίβειες ή τυπογραφικά λάθη και η Εταιρεία δεν ευθύνεται έναντι του επισκέπτη/ χρήστη ή τρίτων για οποιαδήποτε ζημία οφειλόμενη στον εσφαλμένο, ανακριβή ή ανεπίκαιρο χαρακτήρα τους. Η Εταιρεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, στα πλαίσια του τεχνολογικού ελέγχου, προκειμένου οι υπηρεσίες, τα περιεχόμενα της Ιστοσελίδας να παρέχονται απρόσκοπτα και χωρίς διακοπή. Δεν ευθύνεται όμως στην περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, διακοπεί η λειτουργία της Ιστοσελίδας ή καθίσταται δυσχερής ή/και αδύνατη η πρόσβαση σε αυτή, ή αν παρά τα τηρούμενα μέτρα ασφαλείας, εντοπιστούν «ιοί» ή άλλο επιβλαβές λογισμικό και μεταδοθούν στα τερματικά των επισκεπτών/ χρηστών, ή αν τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα (“hackers”) παρέμβουν στο περιεχόμενο και στην λειτουργία της Ιστοσελίδας καθιστώντας δυσχερή την χρήση της ή προκαλώντας προβλήματα στην ορθή λειτουργία αυτής. Επίσης, η Εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για την προσωρινή μη διαθεσιμότητα της Ιστοσελίδας, για την διακοπή μεμονωμένων ή όλων των λειτουργιών της ή για οποιαδήποτε δυσλειτουργία ή τεχνικά θέματα που τυχόν εμφανισθούν. Η Εταιρεία, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, δεν ευθύνεται έναντι του χρήστη ή οποιουδήποτε τρίτου για οποιασδήποτε μορφής ζημία, άμεση ή έμμεση που σχετίζεται με οποιοδήποτε τρόπο με τη χρήση της Ιστοσελίδας, την πλοήγηση σε αυτή και τη χρήση των υπηρεσιών ή των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτή. Κάθε επισκέπτης/ χρήστης οφείλει να λαμβάνει όλα τα κατάλληλα μέτρα ασφάλειας (π.χ. προγράμματα προστασίας από ιούς) πριν από οποιαδήποτε ‘’φόρτωση’’ από την Ιστοσελίδα. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή επισκευών, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης/ χρήστης και σε καμία περίπτωση η Εταιρεία.
Περιοδικά προστίθενται αλλαγές στις πληροφορίες που βρίσκονται στην παρούσα ιστοσελίδα και η Εταιρεία μπορεί να προβεί σε βελτίωση ή / και σε τροποποιήσεις στις πληροφορίες, υπηρεσίες, και στα προγράμματα που περιγράφονται στη παρούσα, οποιαδήποτε στιγμή.

1.4 ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Οι σύνδεσμοι σε αυτή την περιοχή θα σας αφήσουν να βγείτε από την παρούσα ιστοσελίδα της Εταιρείας. Οι συνδεδεμένες ιστοσελίδες δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο της Eταιρείας και για τον λόγο αυτό κανένα νομικό ή φυσικό πρόσωπο από την ομάδα της της IQ Dermatology Care δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των συνδεδεμένων ιστοσελίδων, ούτε και για τους συνδέσμους σε συνδεδεμένη ιστοσελίδα, ούτε για τυχόν τροποποιήσεις ή ενημερώσεις στις ιστοσελίδες αυτές. Δεν ευθύνεται επίσης για τη μετάδοση μέσω δικτύου ή μέσω οποιουδήποτε άλλου τρόπου μετάδοσης, που λαμβάνεται από οποιαδήποτε συνδεδεμένη σελίδα. Οι συνδεδεμένες ιστοσελίδες, εμφανίζονται σε εσάς μόνο για λόγους διευκόλυνσης και το περιεχόμενό τους δεν ελέγχεται από την Eταιρεία.

1.5 ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Η παρούσα Ιστοσελίδα συνιστά κατοχυρωμένο όνομα χώρου (domain name), το οποίο έχει εκχωρηθεί νόμιμα στην Εταιρεία και διέπεται από τις σχετικές προστατευτικές διατάξεις περί ονομάτων χώρου. Περαιτέρω, τα πνευματικά δικαιώματα επί του περιεχομένου και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας, ήτοι ενδεικτικά και όχι περιοριστικά συμπεριλαμβανομένων, των κειμένων, φωτογραφιών, σχεδίων, σημάτων/λογοτύπων, μορφής (“layout”), προγραμμάτων, πάσης φύσεως αρχείων, της Ιστοσελίδας ανήκουν αποκλειστικά στην Εταιρεία, και προστατεύονται από την ελληνική, κοινοτική και διεθνή νομοθεσία περί Πνευματικής και Διανοητικής Ιδιοκτησίας. Με την πρόσβαση στην ιστοσελίδα,η Εταιρεία σας παρέχει μη αποκλειστική, περιορισμένη και αμετάκλητη άδεια χρήσης της ιστοσελίδας αποκλειστικά για προσωπική χρήση εντός της Ιστοσελίδας και όχι για εμπορική χρήση. Ειδικότερα, η χρήση των κειμένων αυτής της ιστοσελίδας είναι μόνο για πληροφόρηση, ενημέρωση και όχι για εμπορική χρήση και απαγορεύεται η αντιγραφή ή η καταχώρηση σε άλλο δίκτυο ή η μετάδοσή του από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Απαγορευεται ρητά η χρήση για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που παρουσιάζονται στην Ιστοσελίδα καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια στα πλαίσια της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών να είναι κατά το δυνατόν ακριβή και αληθή, η Εταιρεία ωστόσο δεν φέρει όμως καμία ευθύνη για την αξιοπιστία ή πληρότητα τους. Η πολιτική αυτής της ιστοσελίδας είναι να αποκλείσει αμέσως κάθε μέρος που παραβιάζει τα πνευματικά και διανοητικά δικαιώματα τρίτων (πνευματική ιδιοκτησία, εμπορικό σήμα, όνομα τομέα, τεχνογνωσία κλπ.), εφόσον η Εταιρεία έχει ενημερωθεί για μια τέτοια παραβίαση από τον δικαιούχο ή τον νόμιμο εκπρόσωπο του κατόχου αυτών των δικαιωμάτων.
Με την επιφύλαξη των ανωτέρω, σε περίπτωση που πιστεύετε ότι η δουλειά σας έχει αντιγραφεί και αναρτηθεί στον ιστότοπο κατά τρόπο που παραβιάζει τα πνευματικά σας δικαιώματα, σας ζητείται να στείλετε τις ακόλουθες πληροφορίες στο αρμόδιο μέλος του προσωπικού μας: (I) A (ΙΙ) περιγραφή της θέσης αυτής της δουλειάς στον τόπο, (III) τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, (IV) μια γραπτή δήλωση με την οποία δηλώνετε ότι πιστεύετε με καλή πίστη ότι η χρήση δεν επιτρέπεται από τον κάτοχο των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, (V) μια αυτοδιάθεση ότι οι προαναφερθείσες πληροφορίες είναι σωστές και ακριβείς και ότι είστε ο κάτοχος του δικαιώματος της εργασίας ή ότι μπορείτε να ενεργήσετε εξ ονόματος του κατόχου των δικαιωμάτων της εργασίας. Μπορείτε να απευθύνετε τις διαμαρτυρίες σας σχετικά με παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων στο: dpo@iqdermatology.com.m

1.6.Τροποποίηση των όρων χρήσης

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους τους μονομερώς, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση προς τους χρήστες. Τυχόν τροποποιημένη έκδοση των όρων αυτών δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα, αντικαθιστώντας την προηγούμενη. Για το λόγο αυτό, οι χρήστες καλούνται σε κάθε περίπτωση, πριν να λάβουν οποιαδήποτε υπηρεσία μέσω της ιστοσελίδας, να ενημερωθούν και, αν χρειαστεί, να αποδεχθούν εκ νέου τους τροποποιημένους όρους.

1.7 Ειδοποίηση για το εμπορικό σήμα της εταιρίας

Tα εμπορικά σήματα των υπηρεσιών της της IQ Dermatology που αναφέρονται στην παρούσα, είτε αν εμφανίζονται με έντονους χαρακτήρες, είτε με το εμπορικό σήμα, αποτελούν εμπορικά σήματα που ανήκουν στην IQ Dermatology. Τα ονόματα εταιρειών και προϊόντων που αναφέρονται στην παρούσα, μπορεί να είναι εμπορικά σήματα ιδιοκτητών τα οποία προστατευονται από την ελληνική και διεθνή νομοθεσία περί Εμπορικών Σημάτων & Διανοητικής Ιδιοκτησίας.
Οι όροι αυτοί ερμηνεύονται με βάση τον ελληνικό νόμο και τα δικαστήρια της Αθήνας θεωρούνται ως αρμόδιες αρχές για την επίλυση διαφορών οποιασδήποτε φύσης. Όσον αφορά τις νομικές διαφορές που ενδέχεται να προκύψουν μεταξύ τρίτων και εσάς, είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι και η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να παρέμβει εάν το κρίνει απαραίτητο για την προστασία των δικαιωμάτων και των γενικών συμφερόντων της.

Copyright notice Copyright © 2018 IQ DERMATOLOGY. All rights reserved.
Η χρησιμοποίηση αυτών των εμπορικών σημάτων, εκτός αν έχει παραχωρηθεί άδεια από την ΥΓΕΙΑ, απαγορεύεται ρητώς και μπορεί να αποτελέσει παράβαση του νόμου.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ COOKIES

Υπάρχει η περίπτωση, η χρήση του δικτύου από εσάς, να καταγράφεται. Η IQ DERMATOLOGY CARE είναι ελεύθερη να χρησιμοποιήσει αυτή την πληροφορία για στατιστικούς λόγους, προκειμένου να διασφαλίσει την αδιακώλυτη χρήση και βελτίωση της Διαδικτυακής Ιστοσελίδας της. Στην περίπτωση που δεν συμφωνείτε με τη συγκεκριμένη πολιτική, παρακαλούμε μην χρησιμοποιήσετε αυτή την υπηρεσία. Τα δικαιώματα που δεν εκχωρούνται ρητώς στην παρούσα, φυλάσσονται από το νόμο. Δεν επιτρέπουμε άλλα cookies τρίτων, τα οποία παρακολουθούν τις συνήθειες περιήγησής σας προκειμένου να επιτρέπεται η χρήση στοχευμένου μάρκετινγκ (ή «online συμπεριφορική διαφήμιση») στην ιστοσελίδα μας.

Mπορείτε να αλλάξετε αυτές τις ρυθμίσεις (όσον αφορά τα δικά μας cookies και αυτά τρίτων) για να αποδέχονται τα cookies, για να σας ρωτούν αν θέλετε να αποδεχτείτε ή να απορρίψετε κάποιο cookies κάθε φορά που αυτό στέλνεται ή για να απορρίπτονται τελείως όλα τα cookies. Συνιστούμε, για την καλύτερη δυνατή λειτουργικότητα της ιστοσελίδας, να αποδεχτείτε τα δικά μας cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης από τη γραμμή εργαλείων σας. Αν επιθυμείτε να μη χρησιμοποιείτε τα cookies της Google Analytics (Google DoubleClick), μπορείτε να επισκεφτείτε αυτή την ιστοσελίδα της Google (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout) και να κάνετε λήψη του Google Analytics Opt-out Browser Add On.

Αν επιθυμείτε να απορρίψετε τα δικά μας cookies, μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας ώστε να το κάνει αυτό. Εάν όμως προχωρήσετε σ' αυτή τη ρύθμιση, πρέπει να γνωρίζετε ότι μπορεί να μη διατίθεται κάποια λειτουργικότητα της ιστοσελίδας και συνεπώς να μειωθεί η δυνατότητα χρήσης της.

GET SOCIAL





mylaserclinic facebook mylaserclinic YouTube mylaserclinic Twitter mylaserclinic LinkedIn
Dr. Tzermias - 20 years of contribution