ΕΝΕΣΙΜΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΓΛΟΥΤΩΝ

με υαλουρονικό οξύ

Για όλους όσους θέλουν να αποφύγουν ένα χειρουργείο και να δοκιμάσουν έναν μη επεμβατικό, αλλά αποτελεσματικό τρόπο βελτίωσης του περιγράμματος, την ιδανική λύση αποτελούν τα fillers. O ιατρός τοποθετεί εμφυτεύματα (Fillers), μέσω μιας εύκολης και αναίμακτης διαδικασίας,  που προσφέρει άμεσα ορατά και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

FILLERS ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ

Τα fillers είναι προϊόντα, τα οποία βασίζονται στο  υαλουρονικό οξύ, ένα φυσικό συστατικό του σώματός μας. Το υαλουρονικό οξύ υπάρχει ως στοιχείο στον οργανισμό μας και κυρίως στο δέρμα μας σε ποσοστό 54-58%, δεσμεύει το νερό και δίνει σχήμα και όγκο στο δέρμα, ενώ είναι απαραίτητο προκειμένου αυτό να δείχνει πιο σφριγηλό και νεανικό. Με την πάροδο των χρόνων, η φυσική μας παραγωγή σε υαλουρονικό οξύ μειώνεται.

Αυτό το κενό καλύπτει το εμφύτευμα υαλουρονικού οξέως, αποτελώντας την μοναδική ασφαλή λύση στη μη χειρουργική διαμόρφωση σωματικών δυσμορφιών και τελειοποίηση των σωματικών αναλογιών. Το filler υαλουρονικού οξέως είναι ένα διάφανο κρυσταλλικό gel σταθεροποιημένου υαλουρονικού οξέος. Το εμφύτευμα υαλουρονικού οξέως είναι βιοδιασπώμενο.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΙΑΤΡΙΚΗ
ΕΠΙΒΛΕΨΗ

ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ;

Τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος μπορούν να  χρησιμοποιηθούν σε διάφορα σημεία του σώματος που χρειάζονται ενίσχυση, βελτίωση και αρμονική αποκατάσταση ελλειμμάτων.

Έτσι λοιπόν, τα fillers έχουν ένδειξη στην αποκατάσταση και αύξηση ελλειμμάτων του σωματικού όγκου και στην βελτίωση σωματικών επιφανειών όπως σε γλουτούς, μηρούς, γάμπες αλλά και σε διάφορα άλλα μέρη του κορμού.

Ακόμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην διόρθωση των σωματικών ατελειών μετά από χειρουργικές ουλές ή αποτυχημένες λιποαναρροφήσεις. Τέλος, μια νέα εφαρμογή είναι η δημιουργία της εμφάνισης γυμνασμένου σώματος.

ΥΛΙΚΑ

Ο αριθμός των δερματικών εμφυτευμάτων που κυκλοφορούν στην αγορά είναι πολύ μεγάλος. Τα εμφυτεύματα διαφέρουν σημαντικά μεταξύ τους στο υλικό που περιέχουν, στη διάρκεια του αποτελέσματος (μη μόνιμα, ημιμόνιμα, μόνιμα), στο βάθος ένεσής τους (χόριο, υποδόριος ιστός, υπερπεριοστικά) και στον βαθμό ασφάλειας που παρέχουν.

Οφέλη

ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Επειδή η βοτουλινική τοξίνη δρα τοπικά στο σημείο που γίνεται, μπορεί να εφαρμοστεί προληπτικά ακόμα και σε νεαρά σε ηλικία άτομα στα οποία οι ρυτίδες λόγω της αυξημένης εκφραστικότητάς τους έχουν σχηματιστεί μεν αλλά δεν έχουν ακόμα εγκατασταθεί και μονιμοποιηθεί.

Πληροφορίες θεραπείας

Κυμαινόμενος-εξαρτάται από το σημείο εφαρμογής της θεραπείας

Χαμηλό 

Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας

Η προτεινόμενη συχνότητα της θεραπείας είναι ανά 2 έτη.

24-36 μήνες