ΘΕΡΑΠΕΙΑ

DERMAPEN

 • ρυτίδες
 • ουλές
 • λεπτές γραμμές
 • δυσχρωμίες
 • πανάδες
 • ραγάδες

Η θεραπεία

Η ιδανική θεραπεία που καταπολεμά τις ρυτίδες και στοχεύει στην πρόληψη και αντιμετώπιση της γήρανσης. 

Το  Dermapen είναι μια μορφή μεσοθεραπείας με την οποία εγχύουμε διάφορες ουσίες στο κατώτερο χόριο, εκεί οπού αδυνατεί να διευσδύσει ακόμη και η καλύτερη αντιγηραντική ή ενυδατική κρέμα. Οι ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι διαλύματα υαλουρονικού οξέος καθώς και ενεργά συστατικά, όπως βιταμίνες, αντιοξειδωτικές ουσίες αλλά και ρετινόλη. H μεσοθεραπεία με το σύγχρονο dermapen είναι ανώδυνη και πλεονεκτεί στην διαδικασία της ανάπλασης μιας και έχει την δυνατότητα να διαπερνά την επιδερμίδα εώς και 100 φορές ανά δευτερόλεπτο.

Στην κλασσική μεσοθεραπεία με την χρήση βελόνων οι ουσίες που εγχύουμε εισχωρούν ναι μεν πολύ βαθύτερα σε σχέση με το dermapen και σε μεγαλύτερες συγκεντρώσεις αλλά δεν έιναι δυνατόν να γίνουν τόσοι νυγμοί όπως στο dermapen με αποτέλεσμα η αναπλαστική ιδιότητα να είναι πολύ μικρότερη.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΙΑΤΡΙΚΗ
ΕΠΙΒΛΕΨΗ

Dermapen 4 MD 

Το Dermapen 4 αποτελεί την κορυφαία εξέλιξη των τελευταίων δεκαετιών στον τομέα του microneedling. Με την νέα καινοτόμο τεχνολογία της κεφαλής του, σαρώνει την επιφάνεια του δέρματος δημιουργώντας κανάλια (νιγμούς) έως και 104% πιο γρήγορα από παλαιότερες συσκευές. Η απόλυτα κάθετη διάτρηση του δέρματος καθώς και η ταχύτητα του, μεταφέρουν δια μέσω των νιγμών έως και 80% βαθύτερα στο δέρμα τα δραστικά συστατικά της θεραπείας. Έτσι, διεγείρεται ο φυσικός μηχανισμός επούλωσης του οργανισμού. 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ως αποτέλεσμα έχει την ιδιαίτερα αυξημένη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, την βελτίωση της επιφάνειας και της υφής του δέρματος. Με το ολοκληρωμένο πρωτόκολλο εφαρμογής Dermapen 4 οι θεραπείες πλέον είναι εντελώς ανώδυνες, πιο γρήγορες ασφαλείς και μας δίνουν τα βέλτιστα αποτελέσματα.

 • Δυνατότητα διείσδυσης έως 3,00mm(ScarTreatment) 
 • Προηγμένη κατακόρυφη ταλάντωση ,γωνίας 90° (απουσία κινδύνου κάμψης ή ανώμαλης εισόδου της βελόνας για διασφάλιση της ακεραιότητας των ιστών)  
 • Αντι-μολυσματική τεχνολογία ,η οποία μπλοκάρει τη ροή των υγρών της θεραπείας 

Το Dermapen 4 επαναπροσδιοριζει τα δεδομένα του micro-needling

Το Dermapen 4 επαναπροσδιοριζει τα δεδομένα του micro-needling προσφέροντας θεραπείες αξεπέραστης ασφάλειας, ταχύτητας και ακρίβειας στον μικροβελονισμό του δέρματος. Τα δε κλινικά αποτελέσματα είναι σαφώς εντυπωσιακότερα συγκριτικά με εκείνα των άλλων, «μη επωνύμων» συσκευών και όλα αυτά πρακτικά ανώδυνα και ελάχιστα επεμβατικά.

Οι θεραπείες με Dermapen 4 είναι ειδικά σχεδιασμένες να προάγουν τη φυσική – επουλωτική και επανορθωτική διεργασία στις ανώτερες στιβάδες του δέρματος με αξεπέραστη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Η εξελιγμένη ψηφιακή και αυτοματοποιημένη τεχνολογία του προσδίδει εξαιρετική άνεση, ακρίβεια και ταχύτητα στην εφαρμογή. Οι ειδικά προσαρμοσμένες μικροσκοπικές βελόνες του, πληρούν τα υψηλότερα παγκόσμια standards υλικών και σχεδιασμού για την θεραπεία.

Οφέλη

ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Τα βήματα που ακολουθούνται είναι τα εξής:

 • αναισθητική κρέμα – Γίνεται χρήση τοπικής αναισθητικής κρέμας, για περίπου 30 λεπτά, ώστε να μειωθεί η ενόχληση από την διαδικασία εφαρμογής, στο ελάχιστο. 
 • εφαρμογή υλικού – Ο γιατρός εφαρμόζει το υλικό, απλώνοντας το στην επιδερμίδα και στην συνέχεια με την χρήση του Dermapen πραγματοποιεί πολλαπλούς νυγμούςώστε το υλικό να απορροφηθεί. 
 • αντηλιακη προστασίαΓίνεται χρήση ειδικών προϊόντων με καταπραϋντικές ιδιότητες ώστε να μειωθεί ο ερεθισμός που προκλήθηκε από την εφαρμογή του Dermapen, ενώ εφαρμόζεται και αναπλαστική κρέμα για καλύτερη επούλωση της επιδερμίδας. Τέλος, ο γιατρός απλώνει την αντηλιακή κρέμαπροσώπου για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. 

Επειδή η βοτουλινική τοξίνη δρα τοπικά στο σημείο που γίνεται, μπορεί να εφαρμοστεί προληπτικά ακόμα και σε νεαρά σε ηλικία άτομα στα οποία οι ρυτίδες λόγω της αυξημένης εκφραστικότητάς τους έχουν σχηματιστεί μεν αλλά δεν έχουν ακόμα εγκατασταθεί και μονιμοποιηθεί.

Πληροφορίες Θεραπείας

1 ώρα

Προτείνεται 1 φορά το μήνα

Σχεδόν ανώδυνο

1-2 ημέρες