ΕΝΔΟΛΙΠΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΕΝΕΣΙΜΗ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ

Aqualyx

Η θεραπεία

Το συσσωρευμένο λίπος και στο πρόσωπο και στο σώμα για τον καθένα μας είναι ένα πρόβλημα που μας απασχολεί διαρκώς ειδικότερα μετά από κάποια απώλεια βάρους καθώς και με το πέρασμα των χρόνων. Παρόλη την γυμναστική και την σωστή διατροφή το τοπικό λίπος αποθηκεύεται στο σώμα ή το πρόσωπο μας με αποτέλεσμα να δυσκολευόμαστε να το αποβάλλουμε. Η ενέσιμη λιποδιάλυση όμως μας λύνει τα χέρια!

Η ενέσιμη λιποδιάλυση, είναι μία ενέσιμη θεραπεία με στόχο την τοπική διάλυση του λίπους. Είναι κατάλληλη για άντρες και γυναίκες και είναι μία απόλυτα ασφαλής μη χειρουργική επέμβαση. Στοχεύει σε όλες τις προβληματικές περιοχές που συσσωρεύουν περιττό λίπος. Στην διαδικασία, χρησιμοποιούμε ένα οξύ που παράγει ο ίδιος ο οργανισμός μας για την καύση λίπους, για τον ίδιο ακριβώς σκοπό. Το υλικό αυτό εγχέεται εντός του λιπώδους ιστού υποδόρια, χρησιμοποιώντας εύκαμπτες και λεπτές βελόνες

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΙΑΤΡΙΚΗ
ΕΠΙΒΛΕΨΗ

Aqualyx

Ενδολιπική θεραπεία

Tο Aqualyx® είναι αποτέλεσμα της έρευνας του διάσημου καθηγητή Pasquale Motolese, ο οποίος χρησιμοποίησε σαν βάση τις πολυάριθμες επιστημονικές μελέτες που πραγματοποιήθηκαν τον 20ο αιώνα πάνω στις μη-χειρουργικές θεραπείες για τη μείωση του τοπικού λίπους.

Ο καθηγητής Motolose, ξεκίνησε το 2007 να εργάζεται πάνω σε ένα νέο σκεύασμα, το οποίο θα διέλυε επιλεκτικά τα λιποκύτταρα, χωρίς όμως να προκαλεί ταυτόχρονα την καταστροφή των γειτονικών ιστών. Έτσι, ανέπτυξε μια τεχνική έγχυσης για τη θεραπεία, γνωστή ως «Aqualysis TM» ή «AquaplastyTM». Η τεχνική αυτή επιτυγχάνει την έγχυση του διαλύματος σε εντοπισμένους θύλακες λίπους.

Το Aqualyx® υγροποιεί το λίποκύτταρο, καταστρέφοντας το μόνιμα, απελευθερώνοντας τα λιπίδια τα οποία στη συνέχεια αποβάλλονται φυσικά μέσω του λεμφικού συστήματος.

Aqualyx

Τι είναι το Aqualyx και πως λειτουργεί;

Είναι ένα σύνθετο μικροζελατινώδες ενέσιμο διάλυμα με στοχευμένη λιπολυτική δράση και είναι η μόνη ασφαλής μη χειρουργική επιλογή για τη θεραπεία του τοπικού λίπους σε προβληματικές περιοχές. Περιέχει Δεσοξυχολανικό Οξύ, ένα είδος Χολικού Οξέος. Η δραστική αυτή κλειδώνει πάνω στο φράγμα των λιποκυττάρων και ενεργεί. Απελευθερώνει τα λιπαρά οξέα από τα λιποκύτταρα που βρίσκονται αποθηκευμένα. Τα κυτταρικά κατάλοιπα απομακρύνονται και τα μη συνδεδεμένα λιποκύτταρα μεταβολίζονται και μετατρέπονται σε ενέργεια.  Το Aqualyx® μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν σε ολόκληρο το σώμα για τη διάλυση των αποθεμάτων λίπους. 

Τι είναι το BCN LIPID-PEPTIDES Advanced Lipolytic Cocktail;

Το BCN LIPID – Peptides είναι ένα προϊόν της BCN Advanced Line, το οποίο  στη νέα του σύνθεση περιέχει τα κλασικά δραστικά συστατικά με αναγνωρισμένη λιπολυτική και αναγωγική δράση, σε συνδυασμό με ένα καινοτόμο κοκτέιλ πεπτιδίων, που με νέους μηχανισμούς δρά στα τοπικά αποθέματα λίπους. Το αποτέλεσμα είναι ένα ισχυρό κοκτέιλ δραστικών συστατικών  που μέσω μιας “στρατηγικής” πολλαπλών στόχων, παρέχει μια αποτελεσματικη δράση που αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του σώματος.

Ενδείκνυται ιδιαίτερα ως θεραπεία “σοκ” στα τοπικά αποθέματα λίπους στις κοιλιακές πτυχές, τους άνω βραχίονες,τους μηρούς, τους γλουτούς, τα γόνατα και τη μέση. Είναι μια θεραπεία που εξαλείφει το τοπικό λίπος με αποτέλεσμα το αδυνάτισμα και την ορατή βελτίωση στην ποιότητα του δέρματος.

Οφέλη

ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Που μπορεί να εφαρμοστεί;

Μπορεί να διαλύσει το τοπικό λίπος σε:

  • Διπλοσάγονο & Προγούλι
  • Γλουτούς & Εσωτερικά των μηρών
  • Γοφούς & Γόνατα
  • Μέση & Κοιλιά
  • Χέρια
  • Λιπομαστία & Ψευδο-γυναικομαστία

Επειδή η βοτουλινική τοξίνη δρα τοπικά στο σημείο που γίνεται, μπορεί να εφαρμοστεί προληπτικά ακόμα και σε νεαρά σε ηλικία άτομα στα οποία οι ρυτίδες λόγω της αυξημένης εκφραστικότητάς τους έχουν σχηματιστεί μεν αλλά δεν έχουν ακόμα εγκατασταθεί και μονιμοποιηθεί.

Πληροφορίες θεραπείας

15-30 λεπτά

Χρειάζονται περίπου 3-4 συνεδρίες. Ο ακριβής αριθμός καθορίζεται από τον γιατρό, αφού μελετήσει τις ανάγκες σας.

Η θεραπεία είναι σχεδόν ανώδυνη, ενώ μπορούμε να ελαχιστοποιήσουμε τον πόνο απλά με τη χρήση μιας ειδικής κρέμας τοπικής αναισθησίας.

Τα αποτελέσματα γίνονται αντιληπτά από τον πρώτο μήνα και έπειτα, όμως με σωστή διατροφή και άσκηση μπορούν να μονιμοποιηθούν.

Μετά την συνεδρία μπορείτε να γυρίσετε στις καθημερινές σας εργασίες. Προστατεύστε την περιοχή από πιθανές μολύνσεις. Φοράτε καθαρά και όχι πολύ στενά ρούχα, και αποφύγετε κοντά σορτσάκια και φορέματα αν η θεραπεία έγινε σε γλουτούς, μηρους κτλ. Για περίπου ένα δωδεκάωρο αποφύγετε πηγές θερμότητας, σάουνα σολάριουμ κτλ, καθώς και εκτεταμένη έκθεση στον ήλιο.