ΒΑΘεια

Ενυδάτωση
προσώπου

Τι είναι

H ενυδάτωση προσώπου αποτελεί το πιο βασικό βήμα για μία απαλή κι ελαστική
επιδερμίδα, καθώς και τον καλύτερο σύμμαχο, για λαμπερή και υγιή όψη. Μαζί με τον καθαρισμό θεωρείται η απαραίτητη ρουτίνα για την περιποίηση του προσώπου.H συχνή χρήση ακατάλληλων προϊόντων καθαρισμού και διάφοροι εξωτερικοί παράγοντες, απομακρύνουν την υγρασία από την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να αφυδατώνεται, να εμφανίζει λεπτές γραμμές ή ακόμα και να ξεφλουδίζει.

Στόχος

Ενυδάτωση είναι μια αισθητική εφαρμογή κατά την οποία με μια σειρά ενεργειών,
προσπαθούμε να βοηθήσουμε το δέρμα να ανακτήσει την χαμένη υγρασία, αλλά και να
διορθώσουμε το λιπιδικό φράγμα έτσι ώστε να μπορεί να εξισορροπεί και συγκρατεί την
υγρασία που του παρέχουμε. Στην ουσία αναφερόμαστε στην συγκράτηση νερού στις
επιφανειακές στιβάδες του δέρματος, οι οποίες ρυθμίζουν την ποιότητα της επιφάνειας της επιδερμίδας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΙΑΤΡΙΚΗ
ΕΠΙΒΛΕΨΗ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Βήματα

Η διάρκεια της θεραπείας, που κυμαίνεται από μισή έως μια περίπου ώρα, εξαρτάται από τις ανάγκες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε στο δέρμα, καθώς επίσης και από τον τύπο του δέρματος.
Η διαδικασία της ενυδάτωσης διαμορφώνεται ανάλογα με τη περίπτωση, γιατί για μας ο κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός και η θεραπεία που θα επιλέξουμε εξαρτάται από τις δικές του ανάγκες. 

Η έννοια της ενυδάτωσης είναι μία, να κατορθώσουμε να παρέχουμε την κατάλληλη υγρασία στην επιδερμίδα, όμως οι τύποι της επιδερμίδας είναι πολλοί και αυτοί χρήζουν διαφορετική αντιμετώπιση, καθώς οι ανάγκες τους διαφέρουν. Αλλιώς θα χειριστούμε ένα
λιπαρό δέρμα και αλλιώς ένα ξηρό. Διαφορετικά θα συμπεριφερθούμε σε ένα ακνεϊκό δέρμα και διαφορετικά σε ένα ηλικιωμένο. Το λιπαρό δέρμα και το ακνεϊκό θα χρειαστεί μια περιποίηση με προϊόντα τα οποία είναι απαλλαγμένα από λιπαρά συστατικά με ελαιώδη υφή αλλά πολύ βασικό δεν θα στερούνται σε ενυδατική δράση.

Οφέλη

ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Επειδή η βοτουλινική τοξίνη δρα τοπικά στο σημείο που γίνεται, μπορεί να εφαρμοστεί προληπτικά ακόμα και σε νεαρά σε ηλικία άτομα στα οποία οι ρυτίδες λόγω της αυξημένης εκφραστικότητάς τους έχουν σχηματιστεί μεν αλλά δεν έχουν ακόμα εγκατασταθεί και μονιμοποιηθεί.

Πληροφορίες Θεραπείας

45΄ λεπτά

1 φορά το μήνα

Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας

Ο δερματολογικός βαθύς καθαρισμός, μπορεί να συνδυαστεί για καλύτερα αποτελέσματα και με την εφαρμογή της θεραπείας Δερμοαπόξεση με διαμάντι και Χημικό Peeling