ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

PROFHILO

μάγουλα, λαιμός, στήθος, ντεκολτέ

Η θεραπεία

Το Profhilo είναι μια θεραπεία που αποτελει μία από τις τελευταίες καινοτομίες για την αναδόμηση της επιδερμίδας, αφού παρέχει ένα ενισχυτικό δέρματος από υαλουρονικό οξύ που επαναφέρει την ελαστικότητα και τη λάμψη, λειαίνοντας ταυτόχρονα τις λεπτές ρυτίδες. Πρόκειται για ένα μη επεμβατικό, γρήγορο και μη μόνιμο filler που έχει άμεσα αποτελέσματα και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

Είναι μία σταθεροποιημένη μορφή του υαλουρονικού οξέος, που κατά την έγχυση του, διεγείρει τη φυσική σύνθεση κολλαγόνου του δέρματος, επαναφέροντας το σφριγηλό δέρμα. 

Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη θεραπεία των περιοχών που ταλαιπωρούνται  από χαλάρωση όπως είναι τα μάγουλα, ο λαιμός, το στήθος και το ντεκολτέ.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΙΑΤΡΙΚΗ
ΕΠΙΒΛΕΨΗ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η θεραπεία Profhilo είναι μια από τις πιο επαναστατικές καινοτομίες που αποσκοπά στην αναδόμηση της επιδερμίδας, με μορφή υαλουρονικού οξέος, η οποία στοχεύει στην επαναφορά της χαμένης ελαστικότητας και χαλάρωσης της επιδερμίδας. Βελτιώνεται έτσι η υφή, οι ρυτίδες του προσώπου λειαίνονται και ενυδατώνεται η επιδερμίδα.

Πρόκειται για ένα μη επεμβατικό, γρήγορο και όχι μόνιμο filler, που απευθύνεται σε ασθενείς και δέρματα που παρατηρούνται ορατά σημάδια γήρανσης. 

Όπως είναι φυσικό, με την πάροδο του χρόνου το δέρμα μας χάνει την ελαστικότητα του και την παραγωγή κολλαγόνου, και τότε θέση παίρνει το Prophilo, με βασικό συστατικό το υαλουρονικό οξύ, όπου κατά την έγχυση του, διεγείρεται η σύνθεση κολλαγόνου, αποκτώντας ξανά ένα σφριγηλό δέρμα. 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η θεραπεία είναι σχετικά ανώδυνη. Θα αισθανθείτε ένα τσίμπημα, το οποίο δεν κρατά παραπάνω από 20 δευτερόλεπτα.  Αυτό που προσφέρει, είναι την ενεργοποίηση τεσσάρων διαφορετικών τύπων ελαστίνης και κολλαγόνου, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η ποιότητα του ιστού και της επιδερμίδας.

Οφέλη

ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

  • Αύξηση σφριγηλότητας & ελαστικότητας
  • Λείανση των σημαδιών γήρανσης
  • Ενίσχυση ενυδάτωσης & αναζωογόνησης της επιδερμίδας
  • Επιτάχυνση κυτταρικής ανανέωσης & ανάπλασης
  • Αποκατάσταση ουλών ακμής & εγκαυμάτων
  • Αναπλήρωση όγκου

Επειδή η βοτουλινική τοξίνη δρα τοπικά στο σημείο που γίνεται, μπορεί να εφαρμοστεί προληπτικά ακόμα και σε νεαρά σε ηλικία άτομα στα οποία οι ρυτίδες λόγω της αυξημένης εκφραστικότητάς τους έχουν σχηματιστεί μεν αλλά δεν έχουν ακόμα εγκατασταθεί και μονιμοποιηθεί.

Πληροφορίες Θεραπείας

20 λεπτά

Συνήθως,  για ένα ολοκληρωμένο πρωτόκολλο θεραπείας Profhilo® απαιτούνται 2 συνεδρίες εντός 40 ημερών. 

Ανώδυνο

Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας

Έως 7 μήνες

Τα αποτελέσματα μετά την 8η εβδομάδα είναι η ορατή σύσφιξη της επιδερμίδας, η λείανση των ρυτίδων και η αποκατάσταση του όγκου. Τα αποτελέσματα διαρκούν εώς και 1 έτος. 

To Profhilo® είναι ιδανική θεραπεία για όλους τους τύπους δέρματος και γίνεται συνήθως σε ηλικίες άνω των 30, είτε σαν πρόληψη, είτε σαν θεραπεία των σημαδιών γήρανσης του δέρματος.